Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه یک گفت: در ۱۰۰ روز گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان از دارایی‌های شهرداری از دست متصرفان آزادسازی شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حمیدرضا حاجوی شهردار منطقه یک تهران گفت: در حالی که بسیاری از پرونده‌های درخواست نوسازی زمان بیشتر از 4 ماه برای رسیدن به دستور نقشه را سپری می‌کند چطور می‌شود مالک جدید خانه شهرداران در کمتر از 4 ماه در دوره مدیریت قبلی به دستور نقشه رسیده و تمام فیش‌های خود را هم در هفتم تیرماه 1400 واریز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ملک مورد نظر پس از فروش و انتقال از طریق مزایده شهرداری تهران به مالک جدید به نام شرکت بازرگانی کالاآوران آراز در 19 اسفند 1399 درخواست پروانه ساختمانی نموده که پیرو آن در 29 فروردین 1400 دستور نقشه مطابق ضوابط و مقررات طرح تفصیلی صادر و در 5 تیر 1400 پس از ارائه نقشه‌های معماری توسط مالک، فرم اعلام عوارض صادر و در همان روز مبلغ سه و نیم میلیارد تومان پرداخت و تسویه شده است که این اقدامات در زمان شهردار سابق تهران رخ داده و پول به حساب شهرداری واریز شده است که مدیریت سابق مدعی مصرف آن در پروژه‌های عمرانی است که نیاز به بررسی توسط کارشناسان دارد.

شهردار منطقه یک افزود: نکته‌ بعدی و حائز اهمیت این که شهردار سابق تهران طبق گفته است رئیس سابق سازمان املاک هیچ پیش شرط حقوقی برای خریدار اعمال نکرده است و چطور الان مدعی حرف‌هایی هستند که پشتوانه مستند و قانونی ندارد؛ لذا با توجه به قوانین و مقررات جاری و پرداخت عوارض و حقوق مکتسبه ایجاد شده، فرایند صدور پروانه تخریب و نوسازی در 22 دی 1400 تکمیل شده است.

حاجوی تأکید کرد: برای تنویر افکار عمومی و گزارش به شهروندان تهران به‌ویژه مردم منطقه یک به اطلاع می‌رساند در یکصد روز گذشته بیش از 19 هزار و 100 متر مربع عرصه و 4 هزار متر مربع اعیان در قالب 9 پلاک، با ارزش ریالی 500 میلیارد تومان آزادسازی و از دست صاحبان قدرت و ثروت خارج و در اختیار شهرداری برای خدمات‌رسانی بیشتر در عرصه‌های خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی قرار گرفته است.

شهردار منطقه یک گفت: ضرورت دارد بر این نکته تاکید کنم که راه خدمت‌رسانی به مردم در شهرداری تهران با قوت ادامه دارد و اینگونه موضوعات نمی‌تواند خللی در جبران کاستی‌های مدیریت دوره‌ قبل و تحقق وعده‌ها و برنامه‌های فعلی ایجاد کند.

وی افزود: این ملک فاقد بنای ارزشمند میراثی و یا در محدوده حفاظتی میراث فرهنگی است که در تاریخ 23 مهر ماه 1399 ابلاغ رسمی به کارشناسان رسمی دادگستری صورت پذیرفته است و پس از جلب نظریه کارشناسی در مورخ 21 آبان 1399 طی دو نوبت در تاریخ‌های 9 آذر 1399 و 16 آذر 1399 آگهی مزایده در روزنامه همشهری شده و در تاریخ اول دی ماه 1399 مزایده برگزار شده است و النهایه بدون هیچ پیش شرطی و ملاحظه‌ای قرارداد واگذاری ملک در تاریخ اول بهمن 1399 تحویل و با حدود 153 میلیارد تومان انتقال سند صورت پذیرفته است. در زمان نقل و انتقال آن توسط شهرداری تهران به مالک هیچ تعهد و شرطی برای عدم تخریب و نوسازی و هرگونه تغییر در آن قید نشده است و از منظر حقوقی مالک با ارائه سند مالکیت و طی تشریفات اداری حق دارد از شهرداری درخواست پروانه تخریب و نوسازی کند و پس از از اخذ دستور نقشه و پرداخت عوارض متعلقه صدور پروانه جزو وظایف قانونی و ذاتی شهرداری است.

شهردار منطقه یک با بیان اینکه صداقت و امانت رسانه‌ای در انتقال اخبار برای شهروندان اهمیت دارد، افزود: شهروندان تغییر رویکرد خدمات رسانی را از حوزه حرف تا عمل در دوره جدید مدیریت شهری مطلع شده‌اند و در پیام‌هایی که در سامانه‌های رسمی شهرداری تهران ارسال می‌کنند خواهان ادامه برخورد با مفسدان و سودجویان از اموال بیت‌المال و مبارزه با پشت میز نشینی و ادامه خدمت در صحنه و میدان عمل هستند که این مسیر را با روحیه جهادی و انقلابی ادامه خواهیم داد.

چرایی درج نام شهردار بر روی سنگ یادبود نیما یوشیج + عکسافتتاح 300 پروژه شهری در مناطق شهرداری تهران

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران شهردار منطقه یک میلیارد تومان شهرداری تهران دستور نقشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۶۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!

برخی از اعضای شورای شهر تهران امروز همزمان با صحبت‌های علیرضا زاکانی، شهردار تهران، دست به آبستراکسیون زدند تا جلسه را از حد نصاب بیاندازند!

به گزارش «تابناک»، دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران آغاز شد و در این جلسه پس از تذکرات اعضا، محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پشت تریبون قرار گرفت و گزارشی را از اقدامات شهرداری در حوزه حمل و نقل و به‌ویژه سفر شهردار تهران به چین ارائه کرد.

سفری که البته مدت زیادی از انجام آن می‌گذرد و طی آن توافقاتی میان شهرداری تهران و برخی شرکت‌های چینی صورت گرفته که بعضا انتقاداتی به دنبال داشته است، از جمله توافق صورت گرفته برای خرید اتوبوس برقی که ظاهرا به عقد قرارداد هم منجر شده و از این نظر، عجیب به نظر می‌رسد چراکه وفق قانون، عقد چنین قراردادهایی نیازمند طرح در شورا و دریافت مصوبه از این نهاد است.

این در حالی است که اخیرا یکی از فعالان رسانه‌ای با انتشار قرارداد مربوط به خرید اتوبوس برقی، انتقاداتی به آن وارد دانسته و در مقابل، افرادی از جمله مشاور شهردار تهران به انتشار این قرارداد ایراد وارد دانسته و تاکید نموده‌اند که نظر به تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان، نمی‌بایست قرارداد منتشر شود و باید محرمانه بماند.

مسایلی که با طرحشان، نگاه‌های زیادی به نشست امروز شورا معطوف شده بود و انتظار می‌رفت که نکات متفاوتی در این باره مطرح شود. انتظاری که تا حدودی جامه عمل پوشید اما در نهایت به رقم خوردن اتفاقی عجیب منجر شد؛ به این صورت که با ارائه گزارش شهرداری، برخی از اعضای شورای شهر اعتراض ها و انتقاداتی در این باره مطرح کردند، سپس شهردار برای پاسخگویی به انتقادات پشت تریبون قرار گرفت ولی پیش از آنکه شروع به صحبت کند، آبستراکسیون رقم خورد!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

هنوز علیرضا زاکانی توضیحات خود را آغاز نکرده بود که برخی از اعضای شورای شهر تهران اقدام به ترک صحن شورا کردند؛ سوده نجفی، جعفر شربیانی، ناصر امانی، مهدی اقراریان، سید جعفر تشکری هاشمی، مهدی عباسی، علی‌اصغر قائمی از اعضایی بودند که صحن شورا را ترک کردند. اقدامی که به منظور خارج کردن جلسات پارلمان از حدنصاب صورت می‌گیرد اما نشست امروز شورای شهر را از حدنصاب قانونی نیانداخت و تنها نشانه‌ای اعتراض جدی برخی نمایندگان شورا از عملکرد شهرداری تهران شد.

وضعیتی که بایستی دید آیا تغییر خواهد کرد و با اتخاذ و اجرای تصمیماتی، به همسویی بیشتر شورا و شهرداری منجر خواهد شد یا فرجام دیگری خواهد یافت و ممکن است به افزایش اختلافات منجر شده و حتی به تغییر شهردار بیانجامد!

 

دیگر خبرها

  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز