Web Analytics Made Easy - Statcounter

 طی روزهای اخیر کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصویری از نقشه گوگل، خبر از تغییر نام یکی از میادین شرق تهران به نام یک خواننده لس آنجلسی  دادند.

از آنجایی که تغییر نام معابر و میادین سطح شهر نیازمند مصوبه شورای شهر و اعمال آن توسط سازمان فاوای شهرداری است، موضوع را از سازمان فاوای شهرداری تهران پیگیری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی محمدی مدیر روابط عمومی سازمان فناوری شهرداری تهران (فاوا) با بیان اینکه شهرداری تهران هیچ نقشی در تأمین داده‌های نقشه گوگل ندارد و گوگل داده‌های نقشه‌ها را توسط کاربران و شرکت‌های خود در نقاط مختلف دنیا تأمین می‎کند، گفت: سازمان فناوری شهرداری تهران (فاوا) داده‌های نقشه تهران را فقط بر روی آدرس map.tehran.ir بارگذاری می‌کند و مسئولیتی در قبال داده‌های سایر نقشه‌های وابسته به نهادها یا شرکت‌های دیگر ندارد.

با مراجعه به آدرس map.tehran.ir مشخص شد، هیچ تغییر نامی صورت نگرفته و نام این میدان همان میدان مالک اشتر است.

شواهد دیگر حاکی از این است که گوگل نسبت به اطلاعاتی که به عنوان نام اماکن مختلف بر روی نقشه‌اش پیشنهاد می‌شود، نظارتی ندارد و هر کسی می‌تواند با ورود به نقشه گوگل در ۶ مرحله تقاضای تغییر نام یک معبر یا میدان را به نام دلخواه خود ارائه دهد و پس از گذشت مدتی کوتاه شاهد اعمال این تغییر نام باشد.

برای تغییر نام یک مکان در گوگل می‌توانید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید تا پس از مدتی شاهد تغییر نام باشید.

مراحل تغییر نام یک مکان در گوگل:

ابتدا بر روی نام فعلی محل مورد نظر کلیک کنید تا ستون سمت چپ نقشه گوگل که حاوی سایر اطلاعات مکان است، ظاهر شود.

سپس در پایین ستون بر روی گزینه suggest an edit کلیک کنید.

در مرحله بعد مطابق شکل زیر بر روی change name کلیک کنید.

سپس همانند شکل زیر، در قسمت name نام دلخواه خود را وارد کرده و روی send کلیک کنید.

در این مرحله روی fix the name کلیک کنید.

در مرحله بعد روی done کلیک کنید و به مراحل تغییر نام پایان دهید.

میدان شاهد در منطقه ۱ که در نقشه گوگل با نام دیگری معرفی شده است.

میدان مالک اشتر در منطقه ۱۴ شهرداری تهران

۲۵۴۷۴۷

کد خبر 1375136

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۶۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟

اخیراً فیلمی در فضای مجازی  به نمایش در آمده است که نشان می‌دهد شهرداری منطقه ۷ در باغ موزه قصر تعدادی درخت را قطع کرده است و این طور وانمود می‌کند که گویی شهرداری به دنبال قتل عام درختان و دشمنی با آنهاست! - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی شهرداری منطقه 7 در اطلاعیه ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید شهرداری تهران بوده، اعلام کرد: این نهاد مردمی که خود را خادم مردم می‌داند هر ساله هزینه‌های هنگفتی برای نگهداشت و توسعه فضاهای سبز شهر تهران می‌کند، به اطلاع شهروندان تهرانی که به حق و بدون تعارف ولی نعمتان کارکنان شهرداری هستند می‌رساند. 

13 اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست‌خوار و چوب‌خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام گردید و سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده 7 طرح گردید و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب‌ناپذیر است، و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد. 

در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضاهای سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد. 

از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج  از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می‌زند همچنان که اخیرا دو درخت به دلیل باد سقوط کرد و علت هم این بود که این دو درخت دچار آفت چوبخوار شده و از درون پوک بودند. 

در پایان ضمن تشکر از آن دسته از شهروندانی که با دغدغه حفظ و نگهداشت فضای سبز شهری تحت تاثیر این فیلم و خبر نگران شده بودند اعلام می کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • تغییر لیست رئال: بازگشت بلینگام و حذف رودریگو