Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-28@21:33:38 GMT

تاریخچه و نقشه جامع شهر نسیم‌شهر در ویکی آنا

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۹۴۶۹

تاریخچه و نقشه جامع شهر نسیم‌شهر در ویکی آنا

نقشه جامع شهر نسیم‌شهر را میتوانید در این گزارش مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه سفر و گردشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا, نسیم‌شهر (مهاجرشهر، اکبرآباد) مرکز بخش بوستان شهرستان بهارستان در استان تهران است. این شهر در ۱۵ کیلومتری جنوب‌غرب تهران قرار گرفته‌است. مساحت نسیم‌شهر۸۰٫۰۷ کیلومتر مربع و مساحت طرح هادی آن ۷٫۰۹ کیلومتر مربع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

[۳] این شهر با ۵۸٬۶۸۳ نفر جمعیت در سال ۱۳۹۵ خورشیدی است.

نسیم شهر در گذشته شامل دو روستا به نامهای اسماعیل‌آباد و وجه آباد بوده که تقریباً از سی سال گذشته بعلت نزدیکی به تهران بزرگ، دارا بودن زمینهای مرغوب و ارزان قیمت و تقاضای فراوان برای ایجاد مسکن از مناطق مهاجرپذیر بوده و به خاطر توسعه شهری برای تأسیس شهرداری واجد شرایط شناخته شد و در حال حاضر شهرداری نسیم شهر دارای در جه ۶ می‌باشد و در حوزه حریم دو دهداری بنام‌های اورین –همدانک و خیرآباد وجود دارد که حدوداً در اواسط سال ۸۶ توسط دهیاری در محدوده قانونی روستاها خدمات ارائه می‌شود.

خلبان محمد کازرانی فراهانی یکی از زیده‌ترین خلبانان نیروی هوایی بود که در روستای اورین بخش بوستان به دنیا آمد. شهید سرلشکر خلبان محمد کازرانی فراهانی در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه ۱۳۶۵ در حالی که برای حفاظت از نماز جمعه تهران در حال پرواز بود، به علت نقص فنی هواپیما دچار سانحه شد و به شهادت رسید.


انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: نقشه شهرها شهر نسیم شهر نسیم شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۹۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب، دانشمندان دریافته‌اند، کهکشان‌های اولیه جهان باید بسیار سریع‌تر از حد انتظار رشد کرده باشند. به علاوه، همین تیم همچنین دریافتند که ۱۰ میلیارد سال پیش، کیهان آنطور که قبلاً تصور می‌شد، بی‌نظم و آشفته نبوده و براساس یک سری از قواعد فیزیک تکامل یافته است.

تیم بین المللی این پژوهش به سرپرستی محققان دانشگاه دورهام در انگلیس، با کشف شواهدی از ساختارهایی به نام میله‌های ستاره‌ای در کهکشان‌هایی که تنها چند میلیارد سال پس از انفجار بزرگ شکل گرفته‌اند، به این نتیجه رسیدند.

میله‌های ستاره‌ای با چگالی ستاره‌ای افزایش‌یافته هستند که در قلب کهکشان‌های مارپیچی مانند راه شیری و دیگر کهکشان‌های دیسکی یافت می‌شوند. همانطور که میله‌های ستاره‌ای شکل می‌گیرند، گاز را به سمت مرکز کهکشان‌های مربوطه هدایت و در نتیجه تولد ستاره‌ها را تنظیم می‌کنند. بنابراین، وجود این ساختارهای میله‌ای نشان می‌دهد که یک کهکشان وارد مرحله‌ای مستقرتر و مرحله بالغ‌تر شده است.

زوئه لو کونته، رهبر تیم و محقق دانشگاه دورهام، در بیانیه‌ای گفت، کهکشان‌های اولیه بسیار سریع‌تر از آنچه ما فکر می‌کردیم به بلوغ می‌رسند و این بدان معناست که ما باید دیدگاه خود را در مورد تکامل اولیه کهکشان‌ها تغییر دهیم.

این کشف از آنجایی مهم است که نشان داده، کهکشان‌ها در زمان‌های ابتدایی جهان به شکل و سرعتی قابل توجه رشد کرده‌اند، موضوعی که قبلا خلاف آن تصور می‌شد. این یافته‌ها بیانگر آن است که فرایندهای فیزیکی پیچیده‌ای در دوران اولیه جهان درگیر بوده‌اند که منجر به رشد و تکامل سریع برخی از کهکشان‌ها شده است.

این یافته‌ها امکان ارتقای دانشمندان در درک تاریخچه فضای بیرونی را فراهم می‌کند و با توجه به این یافته‌ها آینده تحقیقات در زمینه کیهان‌شناسی و تاریخچه جهان رو به جلو رفته و ممکن است به فهم بهتری از نحوه شکل‌گیری و تکامل آن کمک کند.

بنابراین، کشفیات جدید تلسکوپ جیمز وب، نه‌تنها به دانشمندان در درک بهتری از کهکشان‌های اولیه جهان کمک می‌کند، بلکه در گسترش دانش آنها در زمینه تاریخچه جهان و فضای بیرونی نیز اثرگذار است. این امر به معنای اهمیت بسیار بالای این کشفیات برای علم فضا و کیهان‌شان‌شناسی است و نشان می‌دهد که تلسکوپ جیمز وب چه میزان موفقیت واقعی در برگزاری ماموریت‌های خود داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله به ویکی پدیای کریس وود؛ او از منچسترسیتی پول گرفته است! + عکس
  • گزارش روزنامه شهرداری تهران درباره یک شغل جدید با عنوان «یک زندگی سگی»!
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • برنامه «خط رو خط» از شبکه نسیم
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت
  • فصل جدید «خوش نمک» از قاب شبکه نسیم
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • ویکی فقه؛ دانشنامه‌ای در حوزه علوم اسلامی
  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام