Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عبدالرضا گلپایگانی در حاشیه بازدید از روند احداث ساختمان جدید پلاسکو در جمع خبرنگاران گفت: ساختمان پلاسکو به پروژه ملی تبدیل شده است و شهرداری تهران از ابتدا وقوع این حادثه در صحنه فعال بوده و چند تن از نیروهای آتش نشانی هم در حین حادثه به درجه رفیع شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: تمام آوار برداری و نخاله‌های موجود در پی وقوع این سانحه و ریزش ساختمان توسط شهرداری تهران با هزینه‌های خود سازمان انجام شد و شهرداری محل را برای احداث دوباره ساختمان آماده کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهرسازی شهرداری تهران با بیان اینکه در هر دو بار تهیه نقشه، نقشه‌ها از طریق فراخوان تهیه شدند گفت: در حال حاضر کارهای صدور پروانه به سرعت در حال انجام است و پروژه خوبی ارایه شده و به تایید شورای شهرسازی در معماری رسیده است و امیدواریم این پروژه به نماد مهندسی کشور تبدیل شود.

گلپایگانی با تاکید بر اینکه ساختمان پلاسکو دهه 40 هم پروانه نداشت و بدون پروانه ساخته شده بود گفت: امروز در دهه عرصه قانونمندی کشور هستیم و شهرداری مرحله به مرحله نسبت به صدور مجوزها اقدام می‌کند اما موضوع مهم کامل شدن نقشه‌هاست که پس از تایید نقشه‌های نهایی مجوز داده خواهد شد.

معاون شهرداری تهران با بیان اینکه پیمانکار ذیصلاح در راس این پروژه قرار دارد گفت: حضور پیمانکاران با صلاحیت خیال ما را راحت کرده است و امیدواریم هم حقوق شهروندان و هم مباحث مهندسی در این پروژه رعایت شود و شهروندان از آن رضایت کامل داشته باشند.

همچنین در ادامه، تهرانی نماینده کسبه پلاسکو در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خوشبختانه مراحل اجرای کار سرعت گرفته است گفت: پس از گذشت سه سال وعده بهره‌برداری از این پروژه تا یکسال آینده را دادند که امیدواریم محقق شود.

وی افزود: طبق وعده بنیاد مستضعفان قرار بر این است که شهریور 99 ساختمان جدید پلاسکو مورد بهره برداری قرار بگیرد .

تهرانی با اشاره به وضعیت حال حاضر کسبه پلاسکو گفت: در حال حاضر 300 کسبه به صورت پراکنده فعالیت خود را ادامه می‌دهند و مابقی در مجتمع نور مستقر هستند.

نماینده کسبه پلاسکو با اشاره به بدقولی‌های دولت در ارایه تسهیلات اظهار داشت: 90 درصد کسبه پلاسکو قید اخذ تسهیلات از دولت را زدند و سنگ اندازی‌های متعددی برای دریافت بسته حمایتی دولت انجام شد و در نهایت ارایه تسهیلات از حالت ویژه به حالت عادی تغییر پیدا کرد و سود آن و شرایط آن مانند سایر تسهیلاتی که تمام بانک ها به افراد می دهند شد. بنابراین تنها 10 درصد از کسبه از تسهیلات استفاده کردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۴۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: «ابوطالب شفقت» استاندار جدید لرستان روز جمعه از برخی پروژه‌های شهر خرم‌آباد بازدید کرد، یکی از این پروژه‌ها ساختمان «امید» یا همان ساختمان جدید استانداری لرستان بود که در جریان بازدید خود از آن برای معاون عمرانی خودش و همچنین مدیرکل دفتر فنی استانداری یک التیماتوم تقریباً چهارماهه برای تعیین تکلیف بخشی از این پروژه و استقرار معاونت عمرانی در آن گذاشت.

برج «امید» در نقطه ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی

کرم‌زاده مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در جریان این بازدید در سخنانی با بیان اینکه کلنگ ساختمان «امید» یا همان استانداری لرستان در سال ۹۲ به زمین زده شده است، اظهار داشت: زیر بنای این ساختمان ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع است.

وی عنوان کرد: این ساختمان قرار بوده که ۱۳ طبقه احداث شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مجوز این پروژه از محل مجوز ۲۱۵ و فروش ساختمان قدیمی استانداری لرستان است، افزود: در حال حاضر ساختمان «امید» ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سوال استاندار از معاون عمرانی و مدیرکل دفتر فنی

کرم‌زاده، بیان داشت: تأسیسات مکانیکال و الکترومکانیکال این ساختمان در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با بیان اینکه کل ساختمان نیز ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: اگر چهارطبقه آخر را بخواهیم تکمیل کنیم، بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در پاسخ به این سوال استاندار لرستان مبنی بر اینکه اگر بخواهیم معاونت عمرانی استانداری لرستان فعلاً در یک‌طبقه این پروژه مستقر کنیم، چه زمانی این بخش پروژه تکمیل می‌شود؟ تصریح کرد: باید تأسیسات و آسانسور را دراین‌رابطه عملیاتی کنیم.

کرم‌زاده، بیان داشت: اگر بخواهیم این دستور استاندار را عملیاتی کنیم با زیر ۱۰۰ میلیارد تومان می‌توانیم کار را جمع کنیم.

احمدرضا دالوند معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه فرایند انتخاب پیمانکار این بخش از پروژه زمان بر است، اظهار داشت: چون سامانه‌ای است، یک ماه زمان می‌برد که این امر عملیاتی شود.

اگر پروژه را تکمیل نکنید باید بروید در بیابان زندگی کنید!

ابوطالب شفقت استاندار لرستان در واکنش به این اظهارات معاونت عمرانی استانداری لرستان، اظهار داشت: فردا صبح پروژه را برای انتخاب پیمانکار در سامانه بارگذاری کنید.

وی گفت: از فردا صبح شروع کنید کار را، من از مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان می‌خواهم که آخر ماه صفر و اول ما ربیع این بخش از پروژه را عملیاتی کند، در غیر این صورت تمام وسایل معاونت عمرانی را در ساختمان فعلی بیرون می‌اندازم! یا باید بروید در بیابان زندگی کنید یا در این ساختمان جدید.

استاندار لرستان، افزود: خبرنگاران به شما ۱۰ تا ۱۵ روز هم تخفیف می‌دهند.

کد خبر 6089393

دیگر خبرها

  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • اگر نقشه ایران، نقشه یک ساختمان باشد! (تصویری)
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان